Středa, 22 leden 2020
 
 
Vítáme Vás na stránkách F-clubu společnosti FITE a.s.
 
  Domů  
Hlavní nabídka
Domů
O F-clubu
Restaurace
Kontakty
Hledání
Fotogalerie
facebook-logo---najdete-nas--na-facebooku.jpg
HLASUJTE!
Budeme pořádat diskotéky! Co vy na to?
 
Přihlášení





Zapomenuté heslo
 
Úvodní stránka
Provozní řád restaurace Tisk
Napsal Marcela Dubská   
Úterý, 01 listopad 2016

Provozní řád restaurace F club

1. Typ restaurace: Nekuřácká

2. Otevírací doba: Pondělí - pátek od 10.00 hod do 16.00 hodin

3. Ukončení objednávek pro kuchyň: 15.30 hodin

4. Zajištění provozu mimo otevírací dobu: V případě zájmu zákazníka o zajištění služeb   restaurace mimo otevírací dobu je účtována částka ve výši 200,- Kč za hodinu

5. Pronájmy salónků v otevírací době restaurace

5.1 Červený a modrý salónek 

V případě využití salónků:

- bez konzumace jídla se účtuje nájemné ve výši 200,- Kč za hodinu

- v případě účasti 15 a více hostů a konzumaci jídla ve výši minimálně 300,- Kč na osobu se nájemné neúčtuje

- v případě účasti 10 až 14 hostů a konzumaci jídla ve výši minimálně 500,- Kč na osobu se nájemné neúčtuje

5.2 Banketky

V případě využití banketek:

- bez konzumace jídla se účtuje nájemné ve výši 200,- Kč za hodinu

- v případě konzumace jídla se nájemné neúčtuje

6. Pronájem restaurace pro soukromé akce většího počtu osob mimo otevírací dobu   restaurace:

Podmínky budou vždy předem dohodnuty s personálem restaurace.

7. Zajištění cateringu včetně služeb

Nabídka cateringových služeb do 50 osob při využití vlastního vybavení v prostorách zákazníka (firemní večírky, společenské a slavnostní akce apod.) je cena dohodnuta vždy individuálně dle požadavku zákazníka na rozsah občerstvení a služeb.

8. Konzumace vlastních potravin a nápojů je v restauraci nepřípustná

9. Podnapilí, případně agresivní hosté nebudou obsloužení a budou požádáni obsluhou o opuštění restaurace

10. Účinnost Provozního řádu restaurace: od 1. 11. 2016

V Ostravě dne 31. 10. 2016

Zpracoval: Jolana Tremková, provozní restaurace

Schválil:     Ing. Ladislav Bojko, ekonomický ředitel 

 

 

 

 


 

 

 

Aktualizováno ( Čtvrtek, 10 říjen 2019 )
 
Týdenní menu Tisk
Napsal Marcela Dubská   
Úterý, 21 leden 2020
Týdenní menu 

od 27. ledna do 31. ledna 2020                                  

Pondělí                                                                            

  • Bramborový krém s křupavými krutony (1a,3,7,9)
  • Kuřecí steak, hranolky, okurkové tzatziky (1a,7,9)
  • Vepřové medailonky z kotlety po Srbsku, rýže (1a,9)

Úterý   

  • Fazolová polévka (1a,9)
  • Hovězí kostky na červeném víně s mrkví, bramborová kaše (1a,7,9)
  • Kuřecí kousky ve smetanové omáčce s brokolicí a těstovinou sypané sýrem eidam (1a,3,7,9) 

Středa  

  • Pórková polévka  s vejci (1a,3,7,9)
  • Segedínský guláš, houskový knedlík (1a,3,7,9)
  • Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka  (1a,3,6,7,9,11) 

Čtvrtek 

  • Masový vývar s tarhoňou (1a,3,9) 
  • Kuřecí ražničí, smažené bramborové plátky, ďábelská omáčka (1a,3,7,9) 
  • Čevabčiči, vařené brambory, cibule, hořčice (1a,3,6,7,9,11)     

Pátek

  • Kulajda (1a,3,7,9)
  • Krůtí nudličky v kari omáčce s jablky, dušená rýže (1a,7,9) 
  • Smažené rybí filé z aljašské tresky, šťouchné brambory s cibulkou (1a,3,4,6,7,9,11)

 

V případě, že uvařená menu budou vyprodána, nabízíme jiné jídlo v ceně menu.

K menu možno přiobjednat:

40g tatarská omáčka     14,- Kč

40g ďábelská omáčka   14,- Kč 

40g kečup                     14,- Kč 

50g kyselé okurky         10,- Kč                                                   

 

V naší restauraci rádi připravíme jídla pro naše hosty s bezlepkovou dietou v ceně menu.                 

 

Cena menu č. 1 a 2 činí 100,- Kč (120 g masa)

 

Naše polední menu naleznete také na: www.menicka.cz

Seznam alergenů v pokrmech:

 

  • 1. obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich 

a) pšenice a výrobky z nich 

b) žito a výrobky z nich   

c) ječmen a výrobky z nich   

d) oves a výrobky z nich   

e) špalda a výrobky z nich   

f) kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

g) obiloviny - hybridní odrůdy a výrobky z nich    

  • 2. korýši a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
  • 3. vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
  • 4. ryby a výrobky z nich
  • 5. podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život               
  • 6. sójové boby (sója) a výrobky z nich
  • 7. mléko a výrobky z něj - patří mezi potraviny ohrožující život       
  • 8. skořápkové plody a výrobky z nich - jedná se o všechny druhy ořechů   

a) mandle a výrobky z nich

b) lískové ořechy a výrobky z nich  

c) vlašské ořechy a výrobky z nich   

d) kešu ořechy a výrobky z nich   

e) pekanové ořechy a výrobky z nich  

f) para ořechy a výrobky z nich                  

  • 9. celer a výrobky z něj
  • 10. hořčice a výrobky z ní            
  • 11. sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  • 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  • 13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  • 14. měkkýši a výrobky z nich  

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účetenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 
Týdenní menu Tisk
Napsal Marcela Dubská   
Středa, 15 leden 2020
Týdenní menu 

od 20. ledna do 24. ledna 2020                                  

Pondělí                                                                            

  • Krupicová polévka s vejcem (1a,3,7,9)
  • Vepřový steak, sýrová omáčka, smažené brambory (1a,7,9)
  • Jelitový prejt, kyselé zelí, vařené brambory (1a,9)

Úterý   

  • Špenátová polévka s vejcem (1a,3,7,9)
  • Štěpánské hovězí kostky, dušená barevná rýže (1a,3,9)
  • Rybí karbanátek z aljašské tresky, lososa, vařené brambory maštěné máslem (1a,3,4,6,7,9,10,11) 

Středa  

  • Masový vývar s těstovinou a masem (1a,3,9)
  • Srnčí guláš, houskový knedlík (1a,3,7,9)
  • Grilovaný hermelín v alobalu, vařené brambory, malý zeleninový salátek (7) 

Čtvrtek 

  • Zelná polévka s klobáskou (1a,3,7,9) 
  • Smažený kuřecí stehenní řízek, šťouchané brambory (1a,3,6,7,9,11) 
  • Vepřová játra s anglickou slaninou, rýže, kompot (1a,9)     

Pátek

  • Čočková polévka (1a,9)
  • Krkovice pečená na česneku, americké brambory, salát Coleslaw (1a,3,7,9) 
  • Krůtí medailonky balené v anglické slanině, špecle v žampionové omáčce (1a,7,9)

 

V případě, že uvařená menu budou vyprodána, nabízíme jiné jídlo v ceně menu.

K menu možno přiobjednat:

40g tatarská omáčka     14,- Kč

40g ďábelská omáčka   14,- Kč 

40g kečup                     14,- Kč 

50g kyselé okurky         10,- Kč                                                   

 

V naší restauraci rádi připravíme jídla pro naše hosty s bezlepkovou dietou v ceně menu.                 

 

Cena menu č. 1 a 2 činí 100,- Kč (120 g masa)

 

Naše polední menu naleznete také na: www.menicka.cz

Seznam alergenů v pokrmech:

 

  • 1. obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich 

a) pšenice a výrobky z nich 

b) žito a výrobky z nich   

c) ječmen a výrobky z nich   

d) oves a výrobky z nich   

e) špalda a výrobky z nich   

f) kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

g) obiloviny - hybridní odrůdy a výrobky z nich    

  • 2. korýši a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
  • 3. vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
  • 4. ryby a výrobky z nich
  • 5. podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život               
  • 6. sójové boby (sója) a výrobky z nich
  • 7. mléko a výrobky z něj - patří mezi potraviny ohrožující život       
  • 8. skořápkové plody a výrobky z nich - jedná se o všechny druhy ořechů   

a) mandle a výrobky z nich

b) lískové ořechy a výrobky z nich  

c) vlašské ořechy a výrobky z nich   

d) kešu ořechy a výrobky z nich   

e) pekanové ořechy a výrobky z nich  

f) para ořechy a výrobky z nich                  

  • 9. celer a výrobky z něj
  • 10. hořčice a výrobky z ní            
  • 11. sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  • 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  • 13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  • 14. měkkýši a výrobky z nich  

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účetenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Aktualizováno ( Středa, 15 leden 2020 )
 
Poslední publikace
Kukátko do F-clubu
Kontakt

Restaurace F-club společnosti FITE a.s.
Výstavní 2224/8
709 51 Ostrava-Mariánské Hory
Tel.:+420/597479282
Fax:+420/596632614
Napište nám!

Uživatelé online
1 host
© FITE a.s.2007
Tato stránka byla vytvořena na systému CMS Joomla!Open Source