Provozní řád restaurace |
|
Napsal Marcela Dubská
|
Úterý, 01 listopad 2016 |
Provozní řád
restaurace F club
1. Typ restaurace: Nekuřácká
2. Otevírací doba: Pondělí – pátek od 10.00 do
16.00 hodin
3. Ukončení objednávek pro kuchyň: 15.30 hodin
4. Zajištění provozu mimo otevírací dobu: V případě zájmu zákazníka o zajištění služeb restaurace mimo otevírací dobu je
účtována částka ve výši 200,- Kč za hodin
5. Pronájmy salónků v otevírací době restaurace
5.1 Červený a modrý salónek
V případě
využití salónků:
-
bez konzumace jídla se účtuje nájemné ve výši 200,- Kč za hodinu
-
v případě účasti 15 a více hostů a konzumaci jídla ve výši minimálně 300,- Kč na osobu se nájemné neúčtuje
-
v případě účasti 10 až 14 hostů a konzumaci jídla ve výši minimálně 500,- Kč na osobu se nájemné neúčtuje
5.2 Banketky
V případě
využití banketek:
6. Pronájem restaurace pro soukromé akce většího počtu osob mimo otvírací
dobu restaurace:
Podmínky budou vždy předem dohodnuty
s personálem restaurace.
7. Zajištění cateringu včetně služeb
Nabídka cateringových služeb do 50
osob při využití vlastního vybavení v prostorách zákazníka (firemní
večírky, společenské a slavnostní akce apod.) je cena dohodnuta vždy individuálně
dle požadavku zákazníka na rozsah občerstvení a služeb.
8. Konzumace vlastních potravin a nápojů
je v restauraci nepřípustná
9. Podnapilí, případně agresivní hosté
nebudou obslouženi a budou požádáni obsluhou o opuštění restaurace
10. Účinnost Provozního řádu restaurace: od
1. 11. 2016
V Ostravě
dne 31. 10. 2016
Zpracoval:
Jolana Tremková
Provozní vedoucí
Schválil:
Ing. Ladislav Bojko
Ekonomický ředitel
|
Aktualizováno ( Čtvrtek, 18 leden 2018 )
|
|
Týdenní menu |
|
Napsal Marcela Dubská
|
Středa, 20 únor 2019 |
Týdenní menu
od 25. února do 1.března 2019
Pondělí
- Krupicová polévka s vejcem (1a,3,7,9)
- Vepřová kotleta na tymiánu s hráškem, hranolky, tatarská omáčka (1a,3,7,9)
- Kuřecí kousky ve smetanové omáčce s těstovinou sypané parmazánem (1a,3,7,9)
Úterý
- Fazolová polévka s klobáskou (1a,9)
- Dušené hovězí kostky po Štěpánsku (vejce), dušená rýže (1a,3,9)
- Krůtí medailonky balené v anglické slanině, brusinková omáčka, smažené brambory (1a,9)
Středa
- Masový vývar s rýží a hráškem (1a,3,7,9)
- Kuřecí stehno na paprice, houskový knedlík (1a,3,7,9)
- Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka (1a,3,6,7,9,11)
Čtvrtek
- Květáková polévka s vejcem (1a,3,7,9)
- Záhoracký závitek (kyselé zelí), dušená rýže (1a,9)
- Pečená sekaná v bránici, bramborová kaše, zelný salát s koprem (1a,3,6,7,9,11)
Pátek
- Česneková polévka s opečeným chlebem (1a,3,9)
- Vepřová pečínka na zelenině s hořčicovou omáčkou, smažené pařížské brambory, cibulový dip (1a,3,7,9,10)
- Bramborové gnocchi s kousky kuřecího masa ve smetanové omáčce s listovým špenátem sypané sýrem eidam (1a,3,7,9)
V případě, že uvařená menu budou vyprodána, nabízíme jiné jídlo v ceně menu.
K menu možno přiobjednat:
40g tatarská omáčka 14,- Kč
40g ďábelská omáčka 14,- Kč
40g kečup 14,- Kč
50g kyselé okurky 10,- Kč
V naší restauraci rádi připravíme jídla pro naše hosty s bezlepkovou dietou v ceně menu.
Cena menu č. 1 a 2 činí 100,- Kč (120 g masa)
Naše polední menu naleznete také na: www.menicka.cz
Seznam alergenů v pokrmech:
- 1. obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich
a) pšenice a výrobky z nich
b) žito a výrobky z nich
c) ječmen a výrobky z nich
d) oves a výrobky z nich
e) špalda a výrobky z nich
f) kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
g) obiloviny - hybridní odrůdy a výrobky z nich
- 2. korýši a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
- 3. vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
- 5. podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
- 6. sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. mléko a výrobky z něj - patří mezi potraviny ohrožující život
- 8. skořápkové plody a výrobky z nich - jedná se o všechny druhy ořechů
a) mandle a výrobky z nich
b) lískové ořechy a výrobky z nich
c) vlašské ořechy a výrobky z nich
d) kešu ořechy a výrobky z nich
e) pekanové ořechy a výrobky z nich
f) para ořechy a výrobky z nich
- 9. celer a výrobky z něj
- 10. hořčice a výrobky z ní
- 11. sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
- 13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
- 14. měkkýši a výrobky z nich
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účetenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
|
Aktualizováno ( Středa, 20 únor 2019 )
|
|
Týdenní menu |
|
Napsal Marcela Dubská
|
Středa, 13 únor 2019 |
Týdenní menu
od 18. února do 22. února 2019
Pondělí
- Čočková polévka (1a,9)
- Smažený kuřecí stehenní řízek, vařené brambory maštěné máslem (1a,3,6,7,9,11)
- Srbské masové rizoto sypané sýrem, kyselé okurky (1a,7,9)
Úterý
- Bramborová polévka s hříbky (1a,9)
- Hovězí po Burgundsku, dušená rýže (1a,9)
- Lasagne s mletým masem (1a,3,7,9)
Středa
- Masový vývar s těstovinou a játrovými knedlíčky (1a,3,6,7,9,11)
- Vepřové výpečky, červené sladkokyselé zelí, špekové knedlíky (1a,3,7,9)
- Krůtí prsa na pomerančích, bramborové krokety (1a,3,7,9)
Čtvrtek
- Bramborová buřt gulášová polévka (1a,9)
- Pečený pstruh na bylinkách, vařené brambory (4,7,9)
- Vepřová kýta na kmínu a česneku zahuštěná jablkem, dušená rýže (1a,9)
Pátek
- Mrkvovo celerová polévka s křupavými krutony (1a,3,7,9)
- Vepřová kotleta se sýrovou omáčkou, americké brambory (1a,7,9)
- Pečené kuřecí stehno na šouletu (1c,9)
V případě, že uvařená menu budou vyprodána, nabízíme jiné jídlo v ceně menu.
K menu možno přiobjednat:
40g tatarská omáčka 14,- Kč
40g ďábelská omáčka 14,- Kč
40g kečup 14,- Kč
50g kyselé okurky 10,- Kč
V naší restauraci rádi připravíme jídla pro naše hosty s bezlepkovou dietou v ceně menu.
Cena menu č. 1 a 2 činí 100,- Kč (120 g masa)
Naše polední menu naleznete také na: www.menicka.cz
Seznam alergenů v pokrmech:
- 1. obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich
a) pšenice a výrobky z nich
b) žito a výrobky z nich
c) ječmen a výrobky z nich
d) oves a výrobky z nich
e) špalda a výrobky z nich
f) kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
g) obiloviny - hybridní odrůdy a výrobky z nich
- 2. korýši a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
- 3. vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
- 5. podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
- 6. sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. mléko a výrobky z něj - patří mezi potraviny ohrožující život
- 8. skořápkové plody a výrobky z nich - jedná se o všechny druhy ořechů
a) mandle a výrobky z nich
b) lískové ořechy a výrobky z nich
c) vlašské ořechy a výrobky z nich
d) kešu ořechy a výrobky z nich
e) pekanové ořechy a výrobky z nich
f) para ořechy a výrobky z nich
- 9. celer a výrobky z něj
- 10. hořčice a výrobky z ní
- 11. sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
- 13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
- 14. měkkýši a výrobky z nich
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účetenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
|
|