Středa, 22 listopad 2017
 
 
Vítáme Vás na stránkách F-clubu společnosti FITE a.s.
 
  Domů  
Hlavní nabídka
Domů
O F-clubu
Restaurace
Kontakty
Hledání
Fotogalerie
facebook-logo---najdete-nas--na-facebooku.jpg
HLASUJTE!
Budeme pořádat diskotéky! Co vy na to?
 
Přihlášení





Zapomenuté heslo
 
Úvodní stránka
Provozní řád restaurace Tisk
Napsal Marcela Dubská   
Úterý, 01 listopad 2016

Provozní řád restaurace F club

1. Typ restaurace: Nekuřácká 

2. Otevírací doba: Pondělí pátek od 10.00 do 16.00 hodin

3. Ukončení objednávek pro kuchyň: 15.30 hodin 

4. Zajištění provozu mimo otevírací dobu: V případě zájmu zákazníka o zajištění služeb restaurace mimo otevírací dobu je účtována částka ve výši 200,- Kč za hodin 

5. Pronájmy salónků v otevírací době restaurace 

5.1 Červený a modrý salónek 

V případě využití salónků: 

  • bez konzumace jídla se účtuje nájemné ve výši 200,- Kč za hodinu
  • v případě účasti 15 a více hostů a konzumaci jídla ve výši minimálně 300,- Kč na osobu se nájemné neúčtuje
  • v případě účasti 10 až 14 hostů a konzumaci jídla ve výši minimálně 500,- Kč na osobu se nájemné neúčtuje  

5.2 Banketky 

V případě využití banketek: 

  • bez konzumace jídla se účtuje nájemné ve výši 200,- Kč za hodinu
  • v případě konzumace jídla se nájemné neúčtuje

 

6. Pronájem restaurace pro soukromé akce většího počtu osob mimo otvírací dobu restaurace:

Podmínky budou vždy předem dohodnuty s personálem restaurace.

7. Zajištění cateringu včetně služeb 

Nabídka cateringových služeb do 50 osob při využití vlastního vybavení v prostorách zákazníka (firemní večírky, společenské a slavnostní akce apod.) je cena dohodnuta vždy individuálně dle požadavku zákazníka na rozsah občerstvení a služeb.  

8. Konzumace vlastních potravin a nápojů je v restauraci nepřípustná 

9. Podnapilí, případně agresivní hosté nebudou obslouženi a budou požádáni obsluhou o opuštění restaurace 

10. Účinnost Provozního řádu restaurace: od 1. 11. 2016

 V Ostravě dne 31. 10. 2016 

Zpracoval: Jolana Tremková

           Provozní vedoucí 

Schválil: Ing. Ladislav Bojko  

             Ekonomický ředitel

 

 

 

Aktualizováno ( Čtvrtek, 08 prosinec 2016 )
 
Týdenní menu Tisk
Napsal Marcela Dubská   
Středa, 22 listopad 2017
Týdenní menu od 27. listopadu do 1. prosince 2017            

Pondělí

  • Kapustová polévka s anglickou slaninou (1a,9) 
  • Kuřecí steak s víděňskou cibulkou, americké brambory, dip s chilli (1a,7,9) 
  • Smažený nakládaný vepřový řízek (česnek, hořčice) , vařené brambory maštěné máslem provoněné petrželkou  (1a,3,6,7,9,10,11)

Úterý

  • Mrkvovo celerový krém (1a,7,9)
  • Hovězí líčka na červeném víně, bramborová kaše  (1a,7,9)
  • Zapečené těstoviny s uzeným masem, salát z hlávkového zelí s koprem (1a,3,7,9)

Středa

  • Silný masový vývar s těstovinou a masem (1a,3,9)
  • Hamburská vepřová kýty, houskový knedlík (1a,3,7,9,10)   
  • Gordon blue z mletého masa, vařené brambory maštěné máslem (1a,3,6,7,9,11)   

Čtvrtek

  • Frankfurtská polévka s bramborem (1a,7,9)
  • Krůtí medailonky, smetanovo-hříbková omáčka, barevná rýže (1a,7,9)
  • Rybí filé z aljašské tresky v těstíčku, vařené brambory provoněné petrželkou (1a,3,4,7) 

Pátek

  • Čočková polévka (1a,9)
  • Ražniči z vepřového masa (klobáska, cibule), opékané brambory s rozmarýnem, tatarská omáčka (1a,7,9) 
  • Bramborové gnocchi  s kousky kuřecího masa ve smetanové omáčce se špenátem (1a,3,7,9)

 

 

 

V případě, že uvařená menu budou vyprodána, nabízíme jiné jídlo v ceně menu.

K menu možno přiobjednat:

40g tatarská omáčka     14,- Kč

40g ďábelská omáčka   14,- Kč 

40g kečup                     14,- Kč 

50g kyselé okurky         10,- Kč 

 

V naší restauraci rádi připravíme jídla pro naše hosty s bezlepkovou dietou v ceně menu. 

K menu nabízíme:

  • 2 dcl kofola rozlévaná 10,-
  • 3 dcl čepovaný Radegast Birell 15,-
  • 5 dcl čepovaný Radegast Birell 24,-

Cena menu č. 1 a 2 činí 90,- Kč (120 g masa)

Naše polední menu naleznete také na: www.menicka.cz

Seznam alergenů v pokrmech:

 

  • 1. obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich 

a) pšenice a výrobky z nich 

b) žito a výrobky z nich   

c) ječmen a výrobky z nich   

d) oves a výrobky z nich   

e) špalda a výrobky z nich   

f) kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

g) obiloviny - hybridní odrůdy a výrobky z nich    

  • 2. korýši a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
  • 3. vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
  • 4. ryby a výrobky z nich
  • 5. podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život               
  • 6. sójové boby (sója) a výrobky z nich
  • 7. mléko a výrobky z něj - patří mezi potraviny ohrožující život       
  • 8. skořápkové plody a výrobky z nich - jedná se o všechny druhy ořechů   

a) mandle a výrobky z nich

b) lískové ořechy a výrobky z nich  

c) vlašské ořechy a výrobky z nich   

d) kešu ořechy a výrobky z nich   

e) pekanové ořechy a výrobky z nich  

f) para ořechy a výrobky z nich                  

  • 9. celer a výrobky z něj
  • 10. hořčice a výrobky z ní            
  • 11. sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  • 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  • 13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  • 14. měkkýši a výrobky z nich  

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účetenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Aktualizováno ( Středa, 22 listopad 2017 )
 
Týdenní menu Tisk
Napsal Marcela Dubská   
Středa, 15 listopad 2017
Týdenní menu od 20. listopadu do 24. listopadu 2017            

Pondělí

  • Brokolicová polévka se smetanou (1a,7,9) 
  • Vepřový bělehradský řízek, vařené brambory (1a,9) - (paprika, rajčata, protlak)
  • Masové rizoto sypané sýrem, kyselý okurek  (1a,7,9)

Úterý

  • Fazolová polévka (1a,9)
  • Kuřecí steak Pepek námořník, hranolky (1a,7,9) - (listový špenát zapečený se sýrem)
  • Koprová omáčka, vařené brambory, vejce (1a,3,7,9)

Středa

  • Zeleninová polévka s vejcem (1a,3,9)
  • Námořnické hovězí maso, houskový knedlík (1a,3,7,9)   
  • Pečené krůtí kostky (stehenní) na medu a pomerančích, vařené brambory s petrželkou (1a,9)   

Čtvrtek

  • Masový vývar s kapáním a masem (1a,3,7,9)
  • Pečené kuře na soli, těstovinový salát (1a,3,7,9,10)
  • Smažené rybí filé z aljašské tresky se sezamem, šťouchané brambory (1a,3,4,6,7,11) 

Pátek

  • Česneková polévka s opečeným chlebem (1a,3,9)
  • Pečená krkovice na bylinkách, smažené brambory, hanácký salát (1a,7,9) - (salát z červého zelí, tatarská omáčka, jogurt, křen)
  • Kousky vepřového masa s cuketou v rajské omáčce, špagety sypané sýrem (1a,3,7,9)

 

 

 

V případě, že uvařená menu budou vyprodána, nabízíme jiné jídlo v ceně menu.

K menu možno přiobjednat:

40g tatarská omáčka     14,- Kč

40g ďábelská omáčka   14,- Kč 

40g kečup                     14,- Kč 

50g kyselé okurky         10,- Kč 

 

V naší restauraci rádi připravíme jídla pro naše hosty s bezlepkovou dietou v ceně menu. 

K menu nabízíme:

  • 2 dcl kofola rozlévaná 10,-
  • 3 dcl čepovaný Radegast Birell 15,-
  • 5 dcl čepovaný Radegast Birell 24,-

Cena menu č. 1 a 2 činí 90,- Kč (120 g masa)

Naše polední menu naleznete také na: www.menicka.cz

Seznam alergenů v pokrmech:

 

  • 1. obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich 

a) pšenice a výrobky z nich 

b) žito a výrobky z nich   

c) ječmen a výrobky z nich   

d) oves a výrobky z nich   

e) špalda a výrobky z nich   

f) kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

g) obiloviny - hybridní odrůdy a výrobky z nich    

  • 2. korýši a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
  • 3. vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
  • 4. ryby a výrobky z nich
  • 5. podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život               
  • 6. sójové boby (sója) a výrobky z nich
  • 7. mléko a výrobky z něj - patří mezi potraviny ohrožující život       
  • 8. skořápkové plody a výrobky z nich - jedná se o všechny druhy ořechů   

a) mandle a výrobky z nich

b) lískové ořechy a výrobky z nich  

c) vlašské ořechy a výrobky z nich   

d) kešu ořechy a výrobky z nich   

e) pekanové ořechy a výrobky z nich  

f) para ořechy a výrobky z nich                  

  • 9. celer a výrobky z něj
  • 10. hořčice a výrobky z ní            
  • 11. sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  • 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  • 13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  • 14. měkkýši a výrobky z nich  

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účetenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Aktualizováno ( Středa, 15 listopad 2017 )
 
Poslední publikace
Kukátko do F-clubu
Kontakt

Restaurace F-club společnosti FITE a.s.
Výstavní 2224/8
709 51 Ostrava-Mariánské Hory
Tel.:+420/597479282
Fax:+420/596632614
Napište nám!

Uživatelé online
© FITE a.s.2007
Tato stránka byla vytvořena na systému CMS Joomla!Open Source