Pátek, 26 duben 2019
 
 
Vítáme Vás na stránkách F-clubu společnosti FITE a.s.
 
  Domů  
Hlavní nabídka
Domů
O F-clubu
Restaurace
Kontakty
Hledání
Fotogalerie
facebook-logo---najdete-nas--na-facebooku.jpg
HLASUJTE!
Budeme pořádat diskotéky! Co vy na to?
 
Přihlášení





Zapomenuté heslo
 
Úvodní stránka
Provozní řád restaurace Tisk
Napsal Marcela Dubská   
Úterý, 01 listopad 2016

Provozní řád restaurace F club

1. Typ restaurace: Nekuřácká 

2. Otevírací doba: Pondělí pátek od 10.00 do 16.00 hodin

3. Ukončení objednávek pro kuchyň: 15.30 hodin 

4. Zajištění provozu mimo otevírací dobu: V případě zájmu zákazníka o zajištění služeb restaurace mimo otevírací dobu je účtována částka ve výši 200,- Kč za hodin 

5. Pronájmy salónků v otevírací době restaurace 

5.1 Červený a modrý salónek 

V případě využití salónků: 

  • bez konzumace jídla se účtuje nájemné ve výši 200,- Kč za hodinu
  • v případě účasti 15 a více hostů a konzumaci jídla ve výši minimálně 300,- Kč na osobu se nájemné neúčtuje
  • v případě účasti 10 až 14 hostů a konzumaci jídla ve výši minimálně 500,- Kč na osobu se nájemné neúčtuje  

5.2 Banketky 

V případě využití banketek: 

  • bez konzumace jídla se účtuje nájemné ve výši 200,- Kč za hodinu
  • v případě konzumace jídla se nájemné neúčtuje

6. Pronájem restaurace pro soukromé akce většího počtu osob mimo otvírací dobu restaurace:

Podmínky budou vždy předem dohodnuty s personálem restaurace.

7. Zajištění cateringu včetně služeb 

Nabídka cateringových služeb do 50 osob při využití vlastního vybavení v prostorách zákazníka (firemní večírky, společenské a slavnostní akce apod.) je cena dohodnuta vždy individuálně dle požadavku zákazníka na rozsah občerstvení a služeb.  

8. Konzumace vlastních potravin a nápojů je v restauraci nepřípustná 

9. Podnapilí, případně agresivní hosté nebudou obslouženi a budou požádáni obsluhou o opuštění restaurace 

10. Účinnost Provozního řádu restaurace: od 1. 11. 2016

 V Ostravě dne 31. 10. 2016 

Zpracoval: Jolana Tremková

                 Provozní vedoucí 

Schválil: Ing. Ladislav Bojko  

             Ekonomický ředitel

 

 

 

Aktualizováno ( Čtvrtek, 18 leden 2018 )
 
Týdenní menu Tisk
Napsal Marcela Dubská   
Čtvrtek, 25 duben 2019
Týdenní menu

od 29. dubna do 3. května 2019    

Pondělí 

  • Zeleninová polévka (1a,3,9)
  • Vepřový steak, smetanová omáčka s lupínky mandlí, americké brambory (1a,7,8,9)
  • Grilovaný hermelín balený v anglické slanině na toustu, zeleninový salát (1a,3,7)

Úterý 

  • Hrachová polévka s opečenou žemlí (1a,3,9)
  • Smažené krůtí řízečky, šťouchané brambory, okurkové tzatziky (1a,3,6,7,9,11)
  • Boloňské špagety sypané sýrem eidam (1a,3,7,9) 

Středa   

  • ZAVŘENO - Státní svátek  

Čtvrtek 

  • Masový výrar s těstovinou a masem (1a,3,9)
  • Putimské vepřové nudličky (žampiony, kyselé okurky, kapie, protlak, hořčice), bramboráčky (1a,3,7,9,10)
  • Kuře na smetaně ala svíčková, houskový knedlík (1a,3,6,7,9,10)

Pátek

  • Květáková polévka s vejci (1a,3,7,9)
  • Vepřová panenka s teplou zeleninou na másle, smetanové rizoto (1a,7,9)
  • Uzené maso v pivním těstíčku, bramborová kaše, kompot (1a,1c,3,7) 

 

V případě, že uvařená menu budou vyprodána, nabízíme jiné jídlo v ceně menu.

K menu možno přiobjednat:

40g tatarská omáčka     14,- Kč

40g ďábelská omáčka   14,- Kč 

40g kečup                     14,- Kč 

50g kyselé okurky         10,- Kč                                                   

 

V naší restauraci rádi připravíme jídla pro naše hosty s bezlepkovou dietou v ceně menu. 

Cena menu č. 1 a 2 činí 100,- Kč (120 g masa)

 

Naše polední menu naleznete také na: www.menicka.cz

Seznam alergenů v pokrmech:

 

  • 1. obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich 

a) pšenice a výrobky z nich 

b) žito a výrobky z nich   

c) ječmen a výrobky z nich   

d) oves a výrobky z nich   

e) špalda a výrobky z nich   

f) kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

g) obiloviny - hybridní odrůdy a výrobky z nich    

  • 2. korýši a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
  • 3. vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
  • 4. ryby a výrobky z nich
  • 5. podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život               
  • 6. sójové boby (sója) a výrobky z nich
  • 7. mléko a výrobky z něj - patří mezi potraviny ohrožující život       
  • 8. skořápkové plody a výrobky z nich - jedná se o všechny druhy ořechů   

a) mandle a výrobky z nich

b) lískové ořechy a výrobky z nich  

c) vlašské ořechy a výrobky z nich   

d) kešu ořechy a výrobky z nich   

e) pekanové ořechy a výrobky z nich  

f) para ořechy a výrobky z nich                  

  • 9. celer a výrobky z něj
  • 10. hořčice a výrobky z ní            
  • 11. sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  • 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  • 13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  • 14. měkkýši a výrobky z nich  

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účetenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 
Týdenní menu Tisk
Napsal Marcela Dubská   
Čtvrtek, 07 březen 2019
Týdenní menu

od 11. března do 15. března 2019    

Pondělí 

  • Čočková polévka (1a,9)
  • Vepřový steak s víděňskou cibulkou, americké brambory, tatarská omáčka (1a,3,7,9)
  • Masové rizoto sypané sýrem eidam, kyselé okurky (1a,7,9)

Úterý 

  • Masový vývar s kapáním a masem (1a,3,7,9)
  • Segedínský guláš, houskový knedlík (1a,3,7,9)
  • Kuřecí steak v chilli jogurtu, teplá zelenina na másle, šťouchané brambory (1a,7,9) 

Středa   

  • Kulajda (1a,3,7,9) 
  • Smažený vepřový řízek z kotlety, bramborový salát (1a,3,6,7,9,10,11)
  • Kuřecí Kung-Pao, čínské nudle (1a,3,9)

Čtvrtek 

  • Dýňová polévka s křupavými krutony (1a,3,7,9)
  • Hovězí plátek s přírodní omáčkou se zelenými fazolkami, hranolky (1a,9)
  • Krůtí maso ve smetanové omáčce sypané sýrem eidam, dušená rýže (1a,7,9)

Pátek

  • Kapustová polévka (1a,9)
  • Kuřecí špíz s cibulí a paprikou, vařené brambory, tatarská omáčka s cibulkou a okurkou (1a,3,7,9)
  • Pečená krkovice na česneku, smažené brambory, hanácký salát (červené hlávkové zelí, cibule, tatarská omáčka) (1a,3,7,9) 

 

V případě, že uvařená menu budou vyprodána, nabízíme jiné jídlo v ceně menu.

K menu možno přiobjednat:

40g tatarská omáčka     14,- Kč

40g ďábelská omáčka   14,- Kč 

40g kečup                     14,- Kč 

50g kyselé okurky         10,- Kč                                                   

 

V naší restauraci rádi připravíme jídla pro naše hosty s bezlepkovou dietou v ceně menu. 

Cena menu č. 1 a 2 činí 100,- Kč (120 g masa)

 

Naše polední menu naleznete také na: www.menicka.cz

Seznam alergenů v pokrmech:

 

  • 1. obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich 

a) pšenice a výrobky z nich 

b) žito a výrobky z nich   

c) ječmen a výrobky z nich   

d) oves a výrobky z nich   

e) špalda a výrobky z nich   

f) kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

g) obiloviny - hybridní odrůdy a výrobky z nich    

  • 2. korýši a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
  • 3. vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
  • 4. ryby a výrobky z nich
  • 5. podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život               
  • 6. sójové boby (sója) a výrobky z nich
  • 7. mléko a výrobky z něj - patří mezi potraviny ohrožující život       
  • 8. skořápkové plody a výrobky z nich - jedná se o všechny druhy ořechů   

a) mandle a výrobky z nich

b) lískové ořechy a výrobky z nich  

c) vlašské ořechy a výrobky z nich   

d) kešu ořechy a výrobky z nich   

e) pekanové ořechy a výrobky z nich  

f) para ořechy a výrobky z nich                  

  • 9. celer a výrobky z něj
  • 10. hořčice a výrobky z ní            
  • 11. sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  • 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  • 13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  • 14. měkkýši a výrobky z nich  

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účetenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 
Více...
Poslední publikace
Kukátko do F-clubu
Kontakt

Restaurace F-club společnosti FITE a.s.
Výstavní 2224/8
709 51 Ostrava-Mariánské Hory
Tel.:+420/597479282
Fax:+420/596632614
Napište nám!

Uživatelé online
© FITE a.s.2007
Tato stránka byla vytvořena na systému CMS Joomla!Open Source