Středa, 20 únor 2019
 
 
Vítáme Vás na stránkách F-clubu společnosti FITE a.s.
 
  Domů  
Hlavní nabídka
Domů
O F-clubu
Restaurace
Kontakty
Hledání
Fotogalerie
facebook-logo---najdete-nas--na-facebooku.jpg
HLASUJTE!
Budeme pořádat diskotéky! Co vy na to?
 
Přihlášení





Zapomenuté heslo
 
Úvodní stránka
Provozní řád restaurace Tisk
Napsal Marcela Dubská   
Úterý, 01 listopad 2016

Provozní řád restaurace F club

1. Typ restaurace: Nekuřácká 

2. Otevírací doba: Pondělí pátek od 10.00 do 16.00 hodin

3. Ukončení objednávek pro kuchyň: 15.30 hodin 

4. Zajištění provozu mimo otevírací dobu: V případě zájmu zákazníka o zajištění služeb restaurace mimo otevírací dobu je účtována částka ve výši 200,- Kč za hodin 

5. Pronájmy salónků v otevírací době restaurace 

5.1 Červený a modrý salónek 

V případě využití salónků: 

  • bez konzumace jídla se účtuje nájemné ve výši 200,- Kč za hodinu
  • v případě účasti 15 a více hostů a konzumaci jídla ve výši minimálně 300,- Kč na osobu se nájemné neúčtuje
  • v případě účasti 10 až 14 hostů a konzumaci jídla ve výši minimálně 500,- Kč na osobu se nájemné neúčtuje  

5.2 Banketky 

V případě využití banketek: 

  • bez konzumace jídla se účtuje nájemné ve výši 200,- Kč za hodinu
  • v případě konzumace jídla se nájemné neúčtuje

6. Pronájem restaurace pro soukromé akce většího počtu osob mimo otvírací dobu restaurace:

Podmínky budou vždy předem dohodnuty s personálem restaurace.

7. Zajištění cateringu včetně služeb 

Nabídka cateringových služeb do 50 osob při využití vlastního vybavení v prostorách zákazníka (firemní večírky, společenské a slavnostní akce apod.) je cena dohodnuta vždy individuálně dle požadavku zákazníka na rozsah občerstvení a služeb.  

8. Konzumace vlastních potravin a nápojů je v restauraci nepřípustná 

9. Podnapilí, případně agresivní hosté nebudou obslouženi a budou požádáni obsluhou o opuštění restaurace 

10. Účinnost Provozního řádu restaurace: od 1. 11. 2016

 V Ostravě dne 31. 10. 2016 

Zpracoval: Jolana Tremková

                 Provozní vedoucí 

Schválil: Ing. Ladislav Bojko  

             Ekonomický ředitel

 

 

 

Aktualizováno ( Čtvrtek, 18 leden 2018 )
 
Týdenní menu Tisk
Napsal Marcela Dubská   
Středa, 20 únor 2019
Týdenní menu

od 25. února do 1.března 2019    

Pondělí 

  • Krupicová polévka s vejcem (1a,3,7,9)
  • Vepřová kotleta na tymiánu s hráškem, hranolky, tatarská omáčka (1a,3,7,9)
  • Kuřecí kousky ve smetanové omáčce s těstovinou sypané parmazánem (1a,3,7,9)

Úterý 

  • Fazolová polévka s klobáskou (1a,9)
  • Dušené hovězí kostky po Štěpánsku (vejce), dušená rýže (1a,3,9)
  • Krůtí medailonky balené v anglické slanině, brusinková omáčka, smažené brambory (1a,9) 

Středa   

  • Masový vývar s rýží a hráškem (1a,3,7,9) 
  • Kuřecí stehno na paprice, houskový knedlík (1a,3,7,9)
  • Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka (1a,3,6,7,9,11)

Čtvrtek 

  • Květáková polévka s vejcem (1a,3,7,9)
  • Záhoracký závitek (kyselé zelí), dušená rýže (1a,9)
  • Pečená sekaná v bránici, bramborová kaše, zelný salát s koprem (1a,3,6,7,9,11)

Pátek

  • Česneková polévka s opečeným chlebem (1a,3,9)
  • Vepřová pečínka na zelenině s hořčicovou omáčkou, smažené pařížské brambory, cibulový dip (1a,3,7,9,10)
  • Bramborové gnocchi s kousky kuřecího masa ve smetanové omáčce s listovým špenátem sypané sýrem eidam  (1a,3,7,9) 

 

V případě, že uvařená menu budou vyprodána, nabízíme jiné jídlo v ceně menu.

K menu možno přiobjednat:

40g tatarská omáčka     14,- Kč

40g ďábelská omáčka   14,- Kč 

40g kečup                     14,- Kč 

50g kyselé okurky         10,- Kč                                                   

 

V naší restauraci rádi připravíme jídla pro naše hosty s bezlepkovou dietou v ceně menu. 

Cena menu č. 1 a 2 činí 100,- Kč (120 g masa)

 

Naše polední menu naleznete také na: www.menicka.cz

Seznam alergenů v pokrmech:

 

  • 1. obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich 

a) pšenice a výrobky z nich 

b) žito a výrobky z nich   

c) ječmen a výrobky z nich   

d) oves a výrobky z nich   

e) špalda a výrobky z nich   

f) kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

g) obiloviny - hybridní odrůdy a výrobky z nich    

  • 2. korýši a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
  • 3. vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
  • 4. ryby a výrobky z nich
  • 5. podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život               
  • 6. sójové boby (sója) a výrobky z nich
  • 7. mléko a výrobky z něj - patří mezi potraviny ohrožující život       
  • 8. skořápkové plody a výrobky z nich - jedná se o všechny druhy ořechů   

a) mandle a výrobky z nich

b) lískové ořechy a výrobky z nich  

c) vlašské ořechy a výrobky z nich   

d) kešu ořechy a výrobky z nich   

e) pekanové ořechy a výrobky z nich  

f) para ořechy a výrobky z nich                  

  • 9. celer a výrobky z něj
  • 10. hořčice a výrobky z ní            
  • 11. sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  • 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  • 13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  • 14. měkkýši a výrobky z nich  

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účetenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Aktualizováno ( Středa, 20 únor 2019 )
 
Týdenní menu Tisk
Napsal Marcela Dubská   
Středa, 13 únor 2019
Týdenní menu

od 18. února do 22. února 2019  

                                                                                          

Pondělí 

  • Čočková polévka (1a,9)
  • Smažený kuřecí stehenní řízek, vařené brambory maštěné máslem (1a,3,6,7,9,11)
  • Srbské masové rizoto sypané sýrem, kyselé okurky (1a,7,9)

Úterý 

  • Bramborová polévka s hříbky (1a,9)
  • Hovězí po Burgundsku, dušená rýže (1a,9)
  • Lasagne s mletým masem (1a,3,7,9) 

Středa   

  • Masový vývar s těstovinou a játrovými knedlíčky (1a,3,6,7,9,11) 
  • Vepřové výpečky, červené sladkokyselé zelí, špekové knedlíky (1a,3,7,9)
  • Krůtí prsa na pomerančích, bramborové krokety (1a,3,7,9)

Čtvrtek 

  • Bramborová buřt gulášová polévka (1a,9)
  • Pečený pstruh na bylinkách, vařené brambory (4,7,9)
  • Vepřová kýta na kmínu a česneku zahuštěná jablkem, dušená rýže (1a,9)

Pátek

  • Mrkvovo celerová polévka s křupavými krutony (1a,3,7,9)
  • Vepřová kotleta se sýrovou omáčkou, americké brambory (1a,7,9)
  • Pečené kuřecí stehno na šouletu (1c,9) 

 

V případě, že uvařená menu budou vyprodána, nabízíme jiné jídlo v ceně menu.

K menu možno přiobjednat:

40g tatarská omáčka     14,- Kč

40g ďábelská omáčka   14,- Kč 

40g kečup                     14,- Kč 

50g kyselé okurky         10,- Kč                                                   

 

V naší restauraci rádi připravíme jídla pro naše hosty s bezlepkovou dietou v ceně menu. 

Cena menu č. 1 a 2 činí 100,- Kč (120 g masa)

 

Naše polední menu naleznete také na: www.menicka.cz

Seznam alergenů v pokrmech:

 

  • 1. obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich 

a) pšenice a výrobky z nich 

b) žito a výrobky z nich   

c) ječmen a výrobky z nich   

d) oves a výrobky z nich   

e) špalda a výrobky z nich   

f) kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

g) obiloviny - hybridní odrůdy a výrobky z nich    

  • 2. korýši a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
  • 3. vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
  • 4. ryby a výrobky z nich
  • 5. podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život               
  • 6. sójové boby (sója) a výrobky z nich
  • 7. mléko a výrobky z něj - patří mezi potraviny ohrožující život       
  • 8. skořápkové plody a výrobky z nich - jedná se o všechny druhy ořechů   

a) mandle a výrobky z nich

b) lískové ořechy a výrobky z nich  

c) vlašské ořechy a výrobky z nich   

d) kešu ořechy a výrobky z nich   

e) pekanové ořechy a výrobky z nich  

f) para ořechy a výrobky z nich                  

  • 9. celer a výrobky z něj
  • 10. hořčice a výrobky z ní            
  • 11. sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  • 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  • 13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  • 14. měkkýši a výrobky z nich  

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účetenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 
Poslední publikace
Kukátko do F-clubu
Kontakt

Restaurace F-club společnosti FITE a.s.
Výstavní 2224/8
709 51 Ostrava-Mariánské Hory
Tel.:+420/597479282
Fax:+420/596632614
Napište nám!

Uživatelé online
© FITE a.s.2007
Tato stránka byla vytvořena na systému CMS Joomla!Open Source